Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Domowy majonez

dodany przez: Marzena wazna temperatura więcej więcej

pyszna grochowa

dodany przez: cohenna aby groch był jędrny więcej więcej

Otwarta puszka konserwy

dodany przez: aleksa6 Zawartość otwartej puszki trzeba od razu przełożyć do innego naczynia. Nie wolno przechowywać otwartych konserw. więcej więcej

Szampan

dodany przez: trini6 Jeśli nie został wypity do końca, butelkę trzeba koniecznie zakorkować, aby bąbelki nie ulotniły się. Najlepiej zrobić to specjalnym korkiem ciśnieniowym (do kupienia w sklepach AGD). Szampana podaje się w temperaturze 6-9C, w wyższej traci właściwości musujące. Najlepiej umieścić go w wiaderku z wodą i kostkami lodu. więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna aby ciasto nie opadło więcej więcej

Sok z cytryny z zamrażarki

dodany przez: Marzena do napojów i sosów więcej więcej

Solone śledzie będą delikatniejsze,

dodany przez: SylwiaLilianna Solone śledzie będą delikatniejsze, więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher