Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

Sekrety dobrej gospodyni

dodany przez: Afrodytka85 TAJEMNICE UDANEGO CIASTA (drożdżowe i kruche) więcej więcej

Schabowe -rozbijanie

dodany przez: major161 Przygotowując kotlety schabowe do smażenia: więcej więcej

mniej tłuste mielone

dodany przez: karoolla1987 Gdy do mięsa mielonego dodasz startego ziemniaka kotlety mielone wchłoną mniej tłuszczu więcej więcej

smaczny pasztet

dodany przez: anka1984 Jeśli chcesz, by pasztet w w piecu nie wysechł, obłóż go plasterkami słoninki. Część z nich połóż na dnie formy, a część z nich ułóż na wierzchu pasztetu. Formę na pasztet natłuść, narożniki posyp bułką tartą, a upieczony pasztet wyjmiesz z niej bez trudu. więcej więcej

Wydobądź smak zupy - szczyptą cukru

dodany przez: trini6 Cukier stosowany w małych ilościach do potraw solonych nie słodzi, ale wysubtelnia smak potrawy, np. zupy pomidorowej, kalafiora czy brukselki. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher