|
||||
Sól w solniczcedodany przez: Ania K. Sól w solniczce nie zwilgotnieje, nie potworzą się grudy...... więcejNierównomiernie upieczony sernikdodany przez: patryshia aby sernik nie opadł i równomiernie się upiekł należy go piec w niezbyt wysokiej temperaturze, a po upieczeniu odciąć nożem ciasto od brzegów blachy więcejRdzewienie żeliwnej patelnidodany przez: patryshia aby nie dopuścić do rdzewienia żeliwnej patelni należy czyścić ją na sucho, posypując solą i wycierając papierem, a następnie lekko przecierając olejem jadalnym więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|