Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

cytryny

dodany przez: domciak Cytryny można przechowywać długo więcej więcej

Pieczeń nie straci miękkości

dodany przez: aleksa6 Pieczeń nie straci miękkości, jeśli po wyłączeniu dopływu ciepła pozostawimy ją jeszcze przez 10 min w uchylonym piekarniku więcej więcej

mięso

dodany przez: aleksa6 Mięso należy wyjąć z lodówki przynajmniej na godzinę przed pieczeniem, żeby miało temperaturę pokojową. Jeżeli włożymy je do piekarnika silnie schłodzone - stwardnieje i będzie niesmaczne. więcej więcej

Twarde masło

dodany przez: patryshia opłukać wrzątkiem miseczkę i na chwilę przykryć nią twarde, wyjęte z lodówki masło więcej więcej

marynaty do mięsa na grilla

dodany przez: SylwiaLilianna Do kotletów cielęcych więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher