Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

ryby z grilla

dodany przez: SylwiaLilianna ryby z grilla więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

Nie zamrażać już rozmrożonego

dodany przez: patryshia nie wolno ponownie zamrażać produktów już rozmrożonych - grozi to poważnym zatruciem pokarmowym więcej więcej

Pieczenie mięsa

dodany przez: Ania K. By nie kuczyło się i nie było twarde.... więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: SylwiaLilianna Nie gotuj jaj prosto z lodówki. więcej więcej

Piękny aromat rosołu

dodany przez: Marzena dodają warzywa więcej więcej

Mięso z kurczaka

dodany przez: aleksa6 Mięso z kurczaka będzie bardziej soczyste i nie przypali się, jeśli na dno brytfanny wlejemy pół szklanki wody, rosołu z kostki lub niesłodzonego soku pomarańczowego czy jabłkowego. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher