Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ciasto na faworki

dodany przez: Marzena aby było idealnie wyrobione. więcej więcej

Domowy majonez

dodany przez: Marzena wazna temperatura więcej więcej

Otwarta puszka konserwy

dodany przez: aleksa6 Zawartość otwartej puszki trzeba od razu przełożyć do innego naczynia. Nie wolno przechowywać otwartych konserw. więcej więcej

Kaczka

dodany przez: ewa1257 Pieczenie kaczki więcej więcej

Przypalone ciasto

dodany przez: Ania K. Możesz takie ciasto uratować ........ więcej więcej

Ciemniejące ciasto na placki ziemniaczane

dodany przez: patryshia warto dodać do startych ziemniaków jedną startą marchewkę, jeśli zaś doda się odrobinę proszku do pieczenia i zostawi na chwilę - placki będą łatwiej strawne więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher