Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

miękkie pomidory

dodany przez: cohenna aby odzyskały jędrność więcej więcej

pieczony kurczak

dodany przez: cohenna mięso nie będzie wysychało więcej więcej

Groszek

dodany przez: ewa1257 Gotowanie zielonego groszku więcej więcej

Sok z cytryny z zamrażarki

dodany przez: Marzena do napojów i sosów więcej więcej

Panierka

dodany przez: trini6 Gdy od ryby lub kotletów oddzieliła się panierka, zdejmij rybę lub mięso z patelni, usuń resztki panierki i osusz każdy kawałek. Rozbełtaj 1 jajo z 2 łyżkami oleju, obtocz kotlety w mące, jajku i bułce tartej i jeszcze raz usmaż na rozgrzanym tłuszczu. więcej więcej

Pryskający olej

dodany przez: Ania K. Aby rozgrzany tłuszcz nie pryskał z patelni.... więcej więcej

masa serowa

dodany przez: cohenna masa będzie pulchna więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher