Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryby

dodany przez: aleksa6 Ryby przed obróbką myjemy zawsze w zimnej, najlepiej bieżącej wodzie. Przed smażeniem lub duszeniem ryby solimy i przyprawiamy co najmniej godzinę wcześniej. więcej więcej

Karp

dodany przez: patryshia Po pierwsze powinien poplywac w wannie przynajmniej przez 3 dni zobaczysz ile swinstwa z niego wyplynie. Proponuje rowniez dzien wczesniej po oprawieniu i pokrojeniu na kawalki lekko posolic i oblozyc cebula - dosc duza iloscia. Niech sobie polezy do nastepnego dnia w chlodnym miejscu Moja babcia tak zawsze przygotowywala karpia i nikomu z... więcej więcej

Przywiędnięta zielenina

dodany przez: Ania K. Przywiędnięta zielenina więcej więcej

świerzość jaj

dodany przez: cohenna aby sprawdzić czy jajo jest świeże więcej więcej

Dekoracje sałatek 2

dodany przez: aleksa6 sałatki z ryby więcej więcej

Jakosc miodu

dodany przez: Marzena sprawdzanie więcej więcej

sól w solniczce

dodany przez: cohenna aby nie zbiła się w bryłki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher