Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

pulchne nalesniki

dodany przez: karoolla1987 pulchne nalesniki więcej więcej

Pulchne naleśniki

dodany przez: Marzena ważny czas zrobienia ciasta więcej więcej

Produkty w marynacie

dodany przez: Marzena ważny czas przetrzymywania ich w marynacie. więcej więcej

Czysta maszynka do mielenia

dodany przez: Marzena kawałek bułki więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Wino czerwone wytrawne lub półwytrawne więcej więcej

Steki - porady

dodany przez: patryshia Najwazniejsze jest mieso. Musi byc delikatnie poprzerastane zylkami tluszczu. To mieso, marynowane lub nie, musi byc rzucone na bardzo goracy grill, zeby jak najszybciej powierzchnia miesa byla zesmazona na brazowo. W ten sposob przy dalszym smazeniu soki z mieso zostaja w miesie, a nie wykapuja. Gdy soki wykapuja, stek zamienia sie w... więcej więcej

Zapachy w lodówce

dodany przez: SylwiaLilianna Kawa mielona więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher