Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przewracanie ryby

dodany przez: Marzena aby ryba się nie rozpadła więcej więcej

przechowywanie suszonych przypraw

dodany przez: karoolla1987 Suszone przyprawy przechowujemy w szczelnie zamkniętych pudełkach lub słoikach, inaczej tracą cenne olejki lotne, a więc swój aromat więcej więcej

Smażenie ryb

dodany przez: Marzena nie dodawaj smalcu więcej więcej

Krupnik

dodany przez: aleksa6 Krupnik solimy bezpośrednio przed podaniem. Jeśli wcześniej dodamy soli, zupa będzie ciemna. więcej więcej

Cukier

dodany przez: aleksa6 Cukier stosowany w małych ilościach do potraw solonych nie słodzi, ale wysubtelnia smak potrawy, np. zupa pomidorowa, kalafior, brukselka. więcej więcej

Smietana się nie zwarzy

dodany przez: Marzena potrzebne mleko więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: aleksa6 Przesoloną zupę "uratuje" duży, obrany i pokrojony w plasterki ziemniak. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher