Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Mizerię solić pod koniec

dodany przez: patryshia mizeria będzie wyjątkowo krucha, jeśli posoli się ogórki tuż przed jedzeniem, inaczej puszczą za dużo soku i rozmiękną więcej więcej

szaszłyki

dodany przez: SylwiaLilianna szaszłyki więcej więcej

jak obrać cebulę

dodany przez: Ania K. jak obrać cebulę... więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

czym przyprawiać

dodany przez: SylwiaLilianna sałatki więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: patryshia dodać do niej białko jajka (lub dwóch), ścinające się białko wchłonie nadmiar soli, potem można przecedzić zupę; można również użyć dwóch surowych ziemniaków pokrojonych w ćwiartki - zagotować więcej więcej

Smażenie

dodany przez: Ania K. Tłuszczu nie należy lać (kłaść) .......... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher