Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Rodzynki

dodany przez: Marzena moczenie w mleku albo wodzie. więcej więcej

Rodzynki

dodany przez: trini6 Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

Rosół

dodany przez: SylwiaLilianna Mięso do rosołu więcej więcej

Rosół

dodany przez: julias Rosół będzie miał ładny kolor więcej więcej

Rosół

dodany przez: kotto Aby poprawić smak rosołu dodaj do niego opaloną cebulę. więcej więcej

Rosół

dodany przez: ewa1257 Klarowanie rosołu więcej więcej

Rosół

dodany przez: trini6 Rosół będzie klarowny, jeśli będziesz gotować go 2-3 godziny na bardzo małym ogniu. Gdy gotuje się za szybko, mętnieje. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher