Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Pieprzniczka bez zapychania

dodany przez: Marzena całe ziarenka pieprzu. więcej więcej

Lżej strawne cebulki

dodany przez: Marzena sparz wrzątkiem więcej więcej

Chrupiąca panierka

dodany przez: paula26013 Jeśli tuż przed zdjęciem kotleta z patelni zwiększysz na chwilę ogień to panierka będzie bardziej chrupiąca. więcej więcej

Kotlety - panierka

dodany przez: kotto Aby kotlety miały oryginalny smak do panierowania użyj rozkruszonych na drobno chipsów. więcej więcej

aromat cebuli

dodany przez: cohenna aby wydobyć cały atonat z cebuli więcej więcej

Grudki w sosie

dodany przez: trini6 Grudki w sosie przecieramy przez sito, dodajemy troche masła i pononie odgrzewamy. więcej więcej

aromatyczne ziemniaki

dodany przez: cohenna robimy aromat więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher