Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Rozbijanie kotletów

dodany przez: Marzena użyj ścierki i woreczka foliowego. więcej więcej

Usuwanie kamienia z czajnika...

dodany przez: wiki_23 Jest wiele środków chemicznych pozwalających na usunięcie kamienia, ale może najpierw warto sięgnąć po domowe sposoby...? więcej więcej

Nadmiar białek

dodany przez: Marzena sposób na przechowanie więcej więcej

Świat serwetek!

dodany przez: domciak ZĄBKI… Serwetkę składamy wzdłuż na pół. Rogi z obu stron zaginamy do środka. Składamy na pół zagiętymi brzegami na zewnątrz. Brzegi zaginamy, nakładając jeden na drugi. W ten sposób powstaną fantazyjne ząbki. 1,2,3 i serwetka jest gotowa :) więcej więcej

Więcej aromatu

dodany przez: Marzena wstaw do piekarnika więcej więcej

o cebuli

dodany przez: edytaka74 co zrobic zeby ie płakac więcej więcej

Powidła czy marmolada?

dodany przez: paula26013 Jaka jest różnica między powidłami a marmoladą? Do powideł nie dodajemy cukru lub dodajemy go niewiele, to że powidła są gęste zawdzięczmy długiemu gotowaniu. Natomiast w marmoladzie ilość cukru nie powinna być mniejsza niż 1/2 masy gotowego wyrobu. Marmolada szybciej gęstnieje i jest smaczniejsza jeżeli gotujemy jednorazowo małe ilości. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher