Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ciasteczka

dodany przez: trini6 Ciasteczka zmiękną jeśli zamkniemy je w słoiku z kawałkiem jabłka. więcej więcej

Zielone warzywa

dodany przez: aleksa6 Świeże zielone warzywa, takie jak groszek czy fasola, nie stracą pięknego koloru, jeśli zaraz po ugotowaniu przelejesz je zimną wodą. więcej więcej

Aromatyczny schab

dodany przez: Marzena pomocne gożdziki więcej więcej

Miekka wolowina

dodany przez: Marzena cukier lub obrane jablko więcej więcej

Masło

dodany przez: paula26013 aby łatwiej utrzeć należy dodać trochę mąki. aby się nie przypaliło dodać trochę oleju. więcej więcej

Plama z gulaszu

dodany przez: Marzena plyn do naczyn więcej więcej

bez kożucha

dodany przez: cohenna mleko bez kożucha więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher