Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ciasto na placki ziemniaczane

dodany przez: Marzena potrzebna marchew więcej więcej

Fasola i groch

dodany przez: anka1984 Fasolę i groch zawsze gotuj w nieosolonej wodzie. Inaczej będą twarde w środku. Posolisz już miękkie ziarna. Tylko fasolka szparagowa wymaga gotowania z solą, bo solona po ugotowaniu nie nabierze właściwego smaku. więcej więcej

Zdejmowanie skórki z papryki

dodany przez: SylwiaLilianna Aby zdjąć skórkę z papryki, więcej więcej

Zielone warzywa

dodany przez: aleksa6 Świeże zielone warzywa, takie jak groszek czy fasola, nie stracą pięknego koloru, jeśli zaraz po ugotowaniu przelejesz je zimną wodą. więcej więcej

Gotowanie ryby

dodany przez: paula26013 Ryba, szczególnie mrożona, będzie miała delikatny smak jeżeli ugotujesz ją z dodatkiem mleka (pół na pół z wodą więcej więcej

Chleb

dodany przez: julias Napoczęty chleb więcej więcej

Rosół

dodany przez: kotto Aby poprawić smak rosołu dodaj do niego opaloną cebulę. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher