|
||||
Zapach ryby na naczyniachdodany przez: patryshia Woń ryby zniknie z naczyń w których były przyrządzane po przetarciu ich skórką cytryny. więcej![]() Fasola i grochdodany przez: anka1984 Fasolę i groch zawsze gotuj w nieosolonej wodzie. Inaczej będą twarde w środku. Posolisz już miękkie ziarna. Tylko fasolka szparagowa wymaga gotowania z solą, bo solona po ugotowaniu nie nabierze właściwego smaku. więcej![]() Aby kawa miała więcej aromatudodany przez: trini6 Czarna kawa będzie aromatyczniejsza, jeżeli przed zaparzeniem wstawimy zamkniętą puszkę na parę minut do ogrzanego piekarnika. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|