Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

chrupiąca pieczeń wołowa

dodany przez: karoolla1987 Jeśli przed włożeniem do piekarnika przez godzinę wymoczysz mięso wołowe w maślance lub kefirze, pieczeń będzie bardziej chrupiąca więcej więcej

Zagęszczanie zup żółtkami

dodany przez: trini6 roztrzepać żółtka z wodą (tyle łyżek wody ile żółtek), połączyć z kilkoma łyżkami zupy. Mieszając zupę wlewać partiami roztrzepane żółtka. Mocno zagrzać ale nie gotować. więcej więcej

Pyszna herbata

dodany przez: Marzena pigwa więcej więcej

Kamień z czajnika

dodany przez: paula26013 usuwanie podgrzać w czajniku (garnku) ocet rozcieńczony wodą. Odstawić i wylać po pół godziny (kamień w pralce nie schodzi w ten sposób). więcej więcej

aromatyczny barszcz czzerwony

dodany przez: cohenna barszcz będzie smaczniejszy więcej więcej

Ciasto na rolade

dodany przez: Marzena potrzebny olej więcej więcej

Chrupiące ziemniaki

dodany przez: Marzena użyj mąki więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher