Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zagęszczanie zup żółtkami

dodany przez: trini6 roztrzepać żółtka z wodą (tyle łyżek wody ile żółtek), połączyć z kilkoma łyżkami zupy. Mieszając zupę wlewać partiami roztrzepane żółtka. Mocno zagrzać ale nie gotować. więcej więcej

Szparagi

dodany przez: Marzena ziemniak,biały chleb lub mleko więcej więcej

Śmietana

dodany przez: kotto Aby szybko zakwasić słodką śmietanę dodaj kilka kropel soku z cytryny. więcej więcej

zapach

dodany przez: SylwiaLilianna w mikrofalówce więcej więcej

Banan poza lodówką

dodany przez: patryshia bananów nie powinno się przechowywać w lodówce, ponieważ pod wpływem chłodu szybko ciemnieją więcej więcej

aromatyczne mieso z grilla

dodany przez: karoolla1987 każdy kawałek mięsa będzie bardziej aromatyczny i soczysty, jeśli przed ułożeniem na grillu umieścisz go minimum na 30 minut w marynacie. Jeszcze lepsze bedzie gdy poleży w marynacie 12 - 24 godzin więcej więcej

Sztućce

dodany przez: domciak Sztućce ze stali nierdzewnej ... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher