Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zagęszczanie zup żółtkami

dodany przez: trini6 roztrzepać żółtka z wodą (tyle łyżek wody ile żółtek), połączyć z kilkoma łyżkami zupy. Mieszając zupę wlewać partiami roztrzepane żółtka. Mocno zagrzać ale nie gotować. więcej więcej

Pieczenie drobiu

dodany przez: anlolek Podczas pieczenia drobiu... więcej więcej

Kamień z czajnika

dodany przez: paula26013 usuwanie podgrzać w czajniku (garnku) ocet rozcieńczony wodą. Odstawić i wylać po pół godziny (kamień w pralce nie schodzi w ten sposób). więcej więcej

Pyszna herbata

dodany przez: Marzena pigwa więcej więcej

Wywar rybny

dodany przez: trini6 wywar rybny jest świetnym dodatkiem do sosów. Należy go troche odparować, następnie wlać do pojemniczków na lód zamrozić. Małe porcje wrzucać do sosów rybnych więcej więcej

Chrupiące ziemniaki

dodany przez: Marzena użyj mąki więcej więcej

aromatyczny barszcz czzerwony

dodany przez: cohenna barszcz będzie smaczniejszy więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher