Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zakwas na żurek zimą

dodany przez: anka1984 Zakwas na żurek warto przygotować 4-5 dni wcześniej, bo zimą kwaszenie trwa dłużej niż latem więcej więcej

Banan poza lodówką

dodany przez: patryshia bananów nie powinno się przechowywać w lodówce, ponieważ pod wpływem chłodu szybko ciemnieją więcej więcej

Srebrne patery

dodany przez: Marzena nie podawaj słonych wypieków więcej więcej

Śmietana

dodany przez: kotto Aby szybko zakwasić słodką śmietanę dodaj kilka kropel soku z cytryny. więcej więcej

zapach

dodany przez: SylwiaLilianna w mikrofalówce więcej więcej

Wielkość cukinii

dodany przez: aleksa6 Do potraw najlepiej wykorzystywać cukinie o długości ok. 20 cm, w których nie wykształciły się jeszcze komory nasienne. więcej więcej

Smaczna ryba

dodany przez: Marzena namocz w mleku z ziołami więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher