|
||||
Obsuszaną kiełbasędodany przez: aleksa6 z której trudno jest zdjąć skórę włożyć na chwilkę do zimnej wody. więcejPrzypalony posiłekdodany przez: aleksa6 przerzuć do czystego garnka. Dodaj trochę wody i ostrej papryki lub pieprzu dla ewentualnego zabicia posmaku spalenizny. więcejAby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzanydodany przez: aleksa6 do smażenia potraw, należy włożyć do niego koniec drewnianej łyżki. Jeśli utworzą się wokół niej małe pęcherzyki, to znaczy że tłuszcz ma odpowiednią temperaturę. więcejWarzywa smażymydodany przez: aleksa6 na średnim ogniu, żeby nie zniszczyć zawartych w nich witamin. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|