|
||||
Świeżość pstrągadodany przez: aleksa6 można poznać po wypukłych przeźroczystych oczach i czerwonych skrzelach. więcejZapach czosnkudodany przez: aleksa6 Dodatek posiekanej natki złagodzi intensywny zapach czosnku w potrawie. więcejWielkość cukiniidodany przez: aleksa6 Do potraw najlepiej wykorzystywać cukinie o długości ok. 20 cm, w których nie wykształciły się jeszcze komory nasienne. więcejNie mocz boczniakówdodany przez: aleksa6 Boczniaków nie należy moczyć w wodzie, tylko myć pod bieżącą wodą, gdyż nasiąknięte tracą swój oryginalny smak. więcejPasztet zastępczydodany przez: aleksa6 Pierś kurczaka można zastąpić soją, a otrzymamy równie pyszny pasztet dla wegetarian. więcejZiemniaki do indykadodany przez: aleksa6 Upieczone w oleju i maśle ziemniaki będą wspaniałym dopełnieniem soczystego mięsa z indyka. więcejZielony brokułdodany przez: aleksa6 Aby brokuły nie straciły swojego intensywnego zielonego koloru, w trakcie gotowania dodaj łyżeczkę cukru. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|