|
||||
Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołudodany przez: Ania K. Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać...... więcejskładniki na szaszłykidodany przez: karoolla1987 składniki na szaszłyki kroj na kawałki o podobnej wielkości, tylko wtedy będą gotowe o tym samym czasie więcejboczek dobry na szasłykdodany przez: karoolla1987 bardzo dobrym składnikiem szaszłyków jest boczek, który uchroni niewielkie kawałki mięsa przed nadmiernym wysuszeniem więcejZielony koperek - przechowywaniedodany przez: Ania K. Zielony koperek najdłużej przechowuje się ...... więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|