Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołu

dodany przez: Ania K. Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać...... więcej więcej

szaszłyki

dodany przez: karoolla1987 nabijanie więcej więcej

Sprawdzanie świeżości jaj

dodany przez: Ania K. Jak sprawdzić? więcej więcej

składniki na szaszłyki

dodany przez: karoolla1987 składniki na szaszłyki kroj na kawałki o podobnej wielkości, tylko wtedy będą gotowe o tym samym czasie więcej więcej

Jarzyny

dodany przez: Ania K. Jarzyn nie należy moczyć w wodzie.... więcej więcej

boczek dobry na szasłyk

dodany przez: karoolla1987 bardzo dobrym składnikiem szaszłyków jest boczek, który uchroni niewielkie kawałki mięsa przed nadmiernym wysuszeniem więcej więcej

Zielony koperek - przechowywanie

dodany przez: Ania K. Zielony koperek najdłużej przechowuje się ...... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher