Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sposob na mycie patelni do smażeniu ryb

dodany przez: Marzena potrzebne fusy z herbaty więcej więcej

Sposób na aromatyczną pieczeń

dodany przez: patryshia Jeżeli mięso ułożymy w rondlu na rozdrobnionych kościach, to w trakcie pieczenia nie przypali się, a wytworzony sos nabierze szczególnego aromatu i smaku. więcej więcej

Sposób na bakalie

dodany przez: Marzena obtocz je w mące więcej więcej

Sposób na białe pieczarki

dodany przez: trini6 Jeżeli nie chcesz, aby Twoje pieczarki po umyciu i pokrojeniu szybko nie ściemniały skrop je skokiem z cytryny więcej więcej

Sposób na czerstwą bagietke

dodany przez: Marzena pokroić na kromi więcej więcej

sposób na dobrze ubita śmietane

dodany przez: karoolla1987 aby śmietana dobrze sie ubila nalezy ja włozyć na okolo 20 min do zamrazarki więcej więcej

Sposób na gorzką paprykę

dodany przez: Marzena potrzebna woda i ocet więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher