Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

proszek do pieczenia

dodany przez: anka1984 Zbyt silny zapach proszku do pieczenia"zabije" dodany do ciasta cukier waniliowy lub zapachowy olejek. więcej więcej

Przypieczony wierzch ciasta

dodany przez: SylwiaLilianna Jeżeli podczas pieczenia ciasta jego wierzch więcej więcej

farsz pieczarkowy

dodany przez: cohenna farsz będzie jeszcze smaczniejszy więcej więcej

Kruche ciasto

dodany przez: SylwiaLilianna Ciasto z owocami będzie kruche więcej więcej

Mieszanie ogórka z pomidorem

dodany przez: patryshia Nigdy nie nalezy mieszac "zywego" ogorka z pomidorem. Taka mieszanka tworzy nic-nie-warte-jedzenie. A to dlatego ze aminokwasy zawarte w ogorku niszcza skutecznie witamine C z pomidora. Przeciwdziala temu natka pietruszki, a wiec do salatek jesli chce sie dodad ogorka i pomidora, nie nalezy zapominac o zielonej pietruszce, pietruszce,... więcej więcej

Miód - po wyjęciu z lodówki

dodany przez: patryshia Miód - po wyjęciu z lodówki więcej więcej

pękający makowiec

dodany przez: cohenna aby makowiec nie pękał więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher