Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Lód

dodany przez: SylwiaLilianna Kostki lodu więcej więcej

Gotowanie ziemniakow

dodany przez: Marzena sposob gotowania więcej więcej

Obieranie ziemniaków

dodany przez: Marzena aby ręce nie ściemniały więcej więcej

Solenie befsztyka

dodany przez: Marzena pod koniec smazenia więcej więcej

Suróka z czerwonej kapusty

dodany przez: aleksa6 można ją podawać jako dodatek do wędzonej piersi kaczki lub pieczonej gęsie serwowanych na zimno. Dane to smakuje doskonale z kieliszkiem czerwonego wina. więcej więcej

pękajęce jaja

dodany przez: cohenna aby jajka nie pękały więcej więcej

Szybciej ubije się śmietanę na sztywno

dodany przez: aleksa6 Szybciej ubije się śmietanę na sztywno jeśli doda się szczyptę cukru pudru. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher