Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Dodatki

dodany przez: SylwiaLilianna Kostki rosołowe więcej więcej

Grzyby bez smaku

dodany przez: patryshia nie wolno myć grzybów długo mocząc je w wodzie, lepiej jest je umyć pod bieżącą wodą więcej więcej

Przesolony sos

dodany przez: patryshia można go uratować dodając do niego wody, mleka, wina lub śmietany więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: SylwiaLilianna Nie gotuj jaj prosto z lodówki. więcej więcej

Pękające ziemniaki podczas pieczenia

dodany przez: patryshia ponakłuwać wcześniej każdy ziemniak widelcem więcej więcej

Przesolona zupa

dodany przez: patryshia dodać do niej białko jajka (lub dwóch), ścinające się białko wchłonie nadmiar soli, potem można przecedzić zupę; można również użyć dwóch surowych ziemniaków pokrojonych w ćwiartki - zagotować więcej więcej

Pieczarki

dodany przez: SylwiaLilianna Nie ciemnieją więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher