Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Suszenie warzyw

dodany przez: patryshia Jest to jeden z najwygodniejszych sposobów przechowywania warzyw w warunkach domowych. Do suszenia najlepiej nadają się marchew, pietruszka, por i seler. Przed przystąpieniem do suszenia warzywa należy dokładnie umyć, cienko pokroić lub zetrzeć na grubej tarce warzywnej. Potem rozłożyć je cienką warstwą na stole lub półce. Można też suszyć... więcej więcej

Suszone grzyby

dodany przez: Marzena zachowają aromat więcej więcej

Suszone grzyby

dodany przez: Marzena pomocny ocet więcej więcej

Suszone owoce

dodany przez: patryshia suszone owoce szybciej zmiękną podczas gotowania, jeżeli doda się do nich cukier dopiero po zagotowaniu więcej więcej

Suszone owoce lub jarzyny :)

dodany przez: domciak jarzyny i owoce więcej więcej

Suszone owoce lub jarzyny...

dodany przez: aleksa6 Najlepiej jest namoczyć je wcześniej w ciepłej wodzie i dopiero potem ugotować w niej. więcej więcej

suszone śliwki

dodany przez: Marzena pomoże herbata więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher