Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ryba duszona

dodany przez: trini6 ryba duszona może być przygotowana zupełnie beż tłuszczu. Wystarczy ułożć ją na warstwie pokrojonych warzyw najlepiej cebuli, marchewki i pietruszki. Całość podlać 3 łyżkami wody więcej więcej

Ryba gotowana

dodany przez: trini6 ryba będzie wyjątkowo delikatna w smaku, jeżeli do gotowania dodamy mały kawałek świeżego imbiru, przygotowana w ten sposób będzie też bardziej lekkostrawna więcej więcej

Mniej kaloryczne pączki

dodany przez: Marzena należy odsączyć je z tłuszczu. więcej więcej

Ciasto na faworki

dodany przez: Marzena aby było idealnie wyrobione. więcej więcej

Lekkie i pulchne pączki

dodany przez: Marzena potrzebne piwo lub woda gazowana. więcej więcej

Zagęszczanie kwaśnej zupy

dodany przez: Marzena potrzebny przecier z jabłek więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher