Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ziarna jałowca

dodany przez: aleksa6 Ziarna jałowca należy dodawać do dziczyzny z dużym umiarem, gdyż mogą zdominować jej smak i zepsuć całą potrawę. Dotyczy to także innych przypraw. więcej więcej

Aby jajecznica nie przypaliła sie

dodany przez: Marzena wystarczy odrobina mąki więcej więcej

Kuraczak

dodany przez: julias Kurczak będzie miał złoty kolor więcej więcej

kruchosc miesa.

dodany przez: major161 Aby uzyskać kruchość, soczystość i właściwy aromat mięsa więcej więcej

Bakalie w cieście

dodany przez: kotto Aby bakalie nie opadały na dno ciasta obtocz je w mące. więcej więcej

Napoczęty chleb

dodany przez: major161 Napoczęty chleb więcej więcej

Jajka

dodany przez: major161 Na kilka godzin przed gotowaniem wyjąć jajka więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher