Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

przypalony tłuszcz

dodany przez: aleksa6 jeśli podczas smażenia faworków tłuszcz się przypala należy włożyć do niego surowy ziemniak więcej więcej

Czosnek

dodany przez: gosik1212 Obieranie czosnku. więcej więcej

Akcesoria do grillowania

dodany przez: patryshia Łopatki, widelce i szczypce, koniecznie z długimi rączkami, świetnie sprawdzają się przy przewracania i zdejmowania z rusztu produktów. Dobrze mieć pod ręką grubą, ochronną rękawicę, a także pędzelek do smarowania mięs i warzyw marynatami lub oliwą. więcej więcej

Ziemniaki

dodany przez: ewa1257 Zwiędnięte ziemniaki więcej więcej

Zupa będzie smaczniejsza

dodany przez: aleksa6 Zupa będzie smaczniejsza i bardziej aromatyczna, jeśli warzywa /marchew, cebula, pietruszka, seler/ podsmażymy lekko na maśle. więcej więcej

Smażenie drobiu

dodany przez: Marzena margaryna i masło więcej więcej

Rozmrażanie mięsa

dodany przez: Marzena pomoże sól. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher