Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Piana z białek

dodany przez: gocha73 Piana z białek więcej więcej

aromatyczny olej

dodany przez: SylwiaLilianna aromatyczny olej więcej więcej

Starszy drób.

dodany przez: major161 Starszy drób szybciej mięknie więcej więcej

do sałatki owocowej

dodany przez: Evika Jeżeli lubisz słodkie desery to dodaj do sałatki słodzik zamiast cukru.Sałatke mozna podawac z jogurtem naturalnym. więcej więcej

Duszone wątróbk

dodany przez: trini6 Duszone wątróbki lub inne podroby będą delikatne i soczyste, jeżeli dwie godziny przed przyrzadzeniem namoczy sie je w mleku. więcej więcej

wyżyłowanie miesa przed pieczeniem

dodany przez: karoolla1987 Mięso przed pieczeniem należy wyżyłować, bo żyły powodują, że mięso kurczy się, staje się twarde. więcej więcej

Po wrzuceniu kostki lodu

dodany przez: major161 Po wrzuceniu kostki lodu więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher