Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Piana z białek

dodany przez: gocha73 Piana z białek więcej więcej

nadziewanie drobiu

dodany przez: major161 Podczas nadziewania drobiu więcej więcej

Usuwanie zapachu czosnku

dodany przez: Marzena wystarczy sól. więcej więcej

Mleko do twarogu

dodany przez: major161 Mleko do twarogu więcej więcej

Klarowanie galarety

dodany przez: aleksa6 Proces klarowania galarety można przyśpieszyć dodając oprócz białka kurzego łyżeczkę octu. więcej więcej

Jajka

dodany przez: gosik1212 Gotowanie jajek. więcej więcej

wyżyłowanie miesa przed pieczeniem

dodany przez: karoolla1987 Mięso przed pieczeniem należy wyżyłować, bo żyły powodują, że mięso kurczy się, staje się twarde. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher