Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

wzdecia

dodany przez: karoolla1987 zapobieganie więcej więcej

Wzbogacanie sałatek

dodany przez: Marzena octy i oleje z ziołami więcej więcej

wyżyłowanie miesa przed pieczeniem

dodany przez: karoolla1987 Mięso przed pieczeniem należy wyżyłować, bo żyły powodują, że mięso kurczy się, staje się twarde. więcej więcej

Wywar rybny

dodany przez: trini6 wywar rybny jest świetnym dodatkiem do sosów. Należy go troche odparować, następnie wlać do pojemniczków na lód zamrozić. Małe porcje wrzucać do sosów rybnych więcej więcej

Wywar

dodany przez: major161 Podstawa wielu zup. więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: Ania K. Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie,........ więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: karoolla1987 Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher