|
||||
Obsuszaną kiełbasędodany przez: patryshia z której trudno jest zdjąć skórę włożyć na chwilkę do zimnej wody. więcej![]() Chrupiący kurczakdodany przez: trini6 kurczak będzie miał ładną, rumianą , chrupiącą skórkę, jeśli przed pieczeniem posmaruje się go śmietaną więcej![]() Ziemniaki w mundurkachdodany przez: anka1984 Ziemniaki gotowane w mundurkach obierzemy z łatwością, jeśli wcześniej polejemy je zimna wodą. więcej![]() Świeżo bity dróbdodany przez: patryshia należy tuszki zaraz po oskubaniu kilka razy zanurzyć na przemian w zimnej i wrzącej wodzie. Mięso będzie wówczas kruche i delikatne. więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|