Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zapach czosnku

dodany przez: major161 Zapach czosnku... więcej więcej

Chrupiący kurczak

dodany przez: trini6 kurczak będzie miał ładną, rumianą , chrupiącą skórkę, jeśli przed pieczeniem posmaruje się go śmietaną więcej więcej

Świeżość jajek

dodany przez: Bajor1989 Jak sprawdzić czy jajko jest świeże? więcej więcej

Podczas pieczenia drobiu

dodany przez: patryshia w piekarniku nie nakłuwa się go widelcem, by nie tracił soku. więcej więcej

Obieranie kiełbasy ze skórki

dodany przez: aleksa6 Będzie znacznie łatwiejsze jeśli na godzinę przed krojeniem zawiniemy pęto kiełbasy w wilgotną ściereczkę. więcej więcej

Płacząca cebula

dodany przez: DraQun Jak kroić cebulę aby nie płakać!! więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher