Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Szybciej ubije się śmietanę na sztywno

dodany przez: patryshia jeśli doda się szczyptę cukru pudru. więcej więcej

zwmocnienie zapachu jabłek

dodany przez: cohenna użyjmy soli więcej więcej

Delikatna dziczyzna

dodany przez: Marzena Maślanka na delikatna dziczyzne. więcej więcej

Złocisty rosół

dodany przez: Marzena pomoże kurkuma więcej więcej

Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: patryshia do smażenia potraw, należy włożyć do niego koniec drewnianej łyżki. Jeśli utworzą się wokół niej małe pęcherzyki, to znaczy że tłuszcz ma odpowiednią temperaturę. więcej więcej

mąka z wodą

dodany przez: marta19844 konsystencja więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher