Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Sztućce ze stali

dodany przez: anlolek Sztućce ze stali nierdzewnej należy włożyć na 10 minut do wody, w której gotowały się ziemniaki, potem opłukać i wysuszyć. Będą jak nowe. więcej więcej

Sztućce ze stali nierdzewnej

dodany przez: Ania K. Sztućce ze stali nierdzewnej należy...... więcej więcej

Sztuka lepienia pierogów

dodany przez: patryshia Aby pierogi się dobrze sklejały, palce którymi je lepimy, należy zwilżyć zimną wodą lub brzegi ciasta posmarować roztrzepanym białkiem. Trzeba uważać, by między brzegi ciasta nie dostał się farsz. Po sklejeniu rant pieroga można uformować w ozdobny wałek (lepimy szeroki rant, który następnie wywijamy do środka i mocno zaciskamy). Nada to... więcej więcej

sztywna ubita piana

dodany przez: karoolla1987 sztywna ubita piana więcej więcej

Sztywna ubita smietana

dodany przez: Marzena cukier puder i sok z cytryny więcej więcej

Szybciej ubije się śmietanę na sztywno

dodany przez: patryshia jeśli doda się szczyptę cukru pudru. więcej więcej

Szybciej ubije się śmietanę na sztywno

dodany przez: aleksa6 Szybciej ubije się śmietanę na sztywno jeśli doda się szczyptę cukru pudru. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher