|
||||
Dodaj cukru do zielonego groszkudodany przez: patryshia Świeży groszek nie straci podczas gotowania zielonego koloru, poza tym będzie wyjątkowo kruchy, jeśli dodasz do wody trochę cukru. Tak samo mrożony groszek powinno się gotować z cukrem - jest wtedy smaczniejszy. więcejZiemniaki do gotowaniadodany przez: aleksa6 Ziemniaki do gotowania zalewa się wrzątkiem z solą - będą smaczniejsze i zatrzymują więcej składników odżywczych. więcejSposób na stare ziemniakidodany przez: trini6 stare przywiędłe ziemniaki przed obraniem włożyć na pół godziny do zimnej wody. Nabiorą jędrności więcejAby pączki wchłanniały mniej tłuszczudodany przez: anka1984 Do ciasta dobrze jest wlać mały kieliszek spirytusu, gdyż pączki wówczas będą wchłaniały mniej tłuszczu. I będą smaczniejsze:) więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|