Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

nadziewana pieczeń

dodany przez: cohenna farsz nie wypłynie podczas krojenia więcej więcej

Klarowny rosół

dodany przez: anlolek Rosół oraz wywary z ryb i warzyw należy gotować bez przykrycia. Będą wówczas klarowne. więcej więcej

Krysztalowe kostki lodu

dodany przez: Marzena przegotowana woda więcej więcej

Krojenie słoniny

dodany przez: aleksa6 Słonina da się bez trudu pokroić w równe kawałki, jeśli zanurzysz przedtem nóż w gorącej wodzie więcej więcej

Gotowanie suszonych śliwek i grzybów

dodany przez: anlolek Suszone śliwki i grzyby gotujemy wrzucając je do małej ilości zimnej wody. W trakcie gotowanie dolewamy po troszku zimnej wody. Skraca to czas gotowania. więcej więcej

Kapusta

dodany przez: ewa1257 Gotowanie kapusty więcej więcej

piękny biszkopt

dodany przez: cohenna biszkopt ładnie urośnie więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher