Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Lepienie pierogów

dodany przez: domciak pierogi więcej więcej

Kostki lodu

dodany przez: domciak Kostki lodu, urozmaicone jadalnymi "wsadami" i przygotowywane w pojemniczkach o różnych kształtach, robią wrażenie na wszystkich. więcej więcej

panierka

dodany przez: SylwiaLilianna chrupiąca więcej więcej

Suszone owoce lub jarzyny :)

dodany przez: domciak jarzyny i owoce więcej więcej

Koperek

dodany przez: domciak przechowywanie koperku. więcej więcej

Panierka

dodany przez: trini6 Gdy od ryby lub kotletów oddzieliła się panierka, zdejmij rybę lub mięso z patelni, usuń resztki panierki i osusz każdy kawałek. Rozbełtaj 1 jajo z 2 łyżkami oleju, obtocz kotlety w mące, jajku i bułce tartej i jeszcze raz usmaż na rozgrzanym tłuszczu. więcej więcej

Smaczniejsze warzywa

dodany przez: domciak warzywa więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher