Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Naleśniki

dodany przez: aleksa6 Ciasto na naleśniki należy robić z mleka wymieszanego pół na pół z wodą. Naleśniki są wtedy kruchsze i niełykowate. A gdy do ciasta dodasz mineralną wodę gazowaną będą nadzwyczaj puszyste. więcej więcej

Pieczarki

dodany przez: kotto Aby pokrojone pieczarki nie ściemniały pokrop je sokiem z cytryny. więcej więcej

Krem

dodany przez: kotto Aby przełamać smak margaryny dodaj do kremu alkoholu. więcej więcej

Piękny aromat rosołu

dodany przez: Marzena dodają warzywa więcej więcej

nalesniki

dodany przez: karoolla1987 przypalajace sie więcej więcej

Jaja

dodany przez: patryshia RADY ZWIĄZANE Z PRZYGOTOWYWANIEM POTRAW Z JAJ - umyte jajko rozbija się zawsze nad spodeczkiem i dopiero potem, po upewnieniu się, że jest świeże, dodaje się je do potrawy. - aby sprawdzić, czy jajo jest świeże, należy zanurzyć je w wodzie. Jeżeli leży na dnie naczynia - jest świeże, gdy unosi się jednym końcem do góry, ale jest jeszcze... więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher