Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ciasto

dodany przez: trini6 Jeżeli podczas pieczenia wierzch ciasta zaczyna się zbyt mocno rumienić, przykryj ciasto folią aluminiową lub papierem pergaminowym i piecz zgodnie z przepisem. więcej więcej

Ciasto

dodany przez: ewa1257 Proszek do pieczenia więcej więcej

Ciasteczka

dodany przez: trini6 Ciasteczka zmiękną jeśli zamkniemy je w słoiku z kawałkiem jabłka. więcej więcej

Ciasta

dodany przez: ewa1257 Zachowanie świżości ciasta więcej więcej

Ciaso drożdżowe

dodany przez: ewa1257 Suche ciasto więcej więcej

Chrzan

dodany przez: ewa1257 Co zrobić, żeby chrzan pozostał biały? więcej więcej

Chrzan

dodany przez: robaczek Co robić by nie był mocno ostry więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher