Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Prawidłowe proporcje

dodany przez: trini6 gdy nie wiesz jak zachować proporcje, gotując ryż, stosuj zasade - jedna szklanka ryżu na dwie szklanki wody więcej więcej

Budyń bez kożucha

dodany przez: Marzena potrzebny talerzyk lub folia spożywcza więcej więcej

Krojenie wątróbki

dodany przez: Marzena łatwiej pokroisz posypując ją mąką więcej więcej

Smaczny barszczyk czerwony

dodany przez: Marzena Zyska na smaku dzięki jabłku. więcej więcej

Smaczna duszona marchewka

dodany przez: Marzena dodaj soku jabłkowego więcej więcej

Swieży imbir

dodany przez: Marzena szybko nie utraci aromatu więcej więcej

Twardy biszkopt

dodany przez: Marzena Twardy biszkopt możesz uratować. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher