Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: karoolla1987 Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: cohenna Jak je odświerzyć więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: paula26013 Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

Wyschnięte rodzynki

dodany przez: anlolek Wyschnięte rodzynki znów staną się miękkie, gdy włożysz je na pół godziny do soku z cytryny. więcej więcej

Wywar

dodany przez: major161 Podstawa wielu zup. więcej więcej

Wywar rybny

dodany przez: trini6 wywar rybny jest świetnym dodatkiem do sosów. Należy go troche odparować, następnie wlać do pojemniczków na lód zamrozić. Małe porcje wrzucać do sosów rybnych więcej więcej

wyżyłowanie miesa przed pieczeniem

dodany przez: karoolla1987 Mięso przed pieczeniem należy wyżyłować, bo żyły powodują, że mięso kurczy się, staje się twarde. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher