Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Latwe obieranie orzechow

dodany przez: Marzena Usunięcie lusek z orzechow jest bardzo proste. więcej więcej

Zioła

dodany przez: anka1984 Zioła najlepiej dodawać do potraw pod koniec gotowania. Wtedy zachowują najwięcej zapachu. więcej więcej

Co zrobić aby kotlety były miękkie i soczyste

dodany przez: trini6 trzeba dobrze pokroić mięso - zawsze w poprzek włókien. Mięso pokrój w grubsze plastry (ok 1,5-2 cm) i rozbij tłuczkiem. Polędwica wołowa nie wymaga rozbijania, wystarczy pokrojone kawałki mięsa spłaszczyć dłońmi więcej więcej

Złociste ciasto drożdżowe

dodany przez: Marzena Zlocisty kolor ciastu drożdzowemu nada budyń. więcej więcej

Chleb

dodany przez: julias Chleb dłużej zachowa świeżość więcej więcej

o kapuście

dodany przez: marcinos14 Najlepsza kapusta... więcej więcej

Słone mięso

dodany przez: pcheleczka78 Mam sposób na zbyt słone mięso... Gdy za dużo dodamy soli do zupy, to można tę słoność troszkę zlikwidować wkładając do zupy obrane surowe ziemniaki. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher