Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Żółty ser

dodany przez: anka1984 Żółty ser przeznaczony do tarcia nie musi być wcale twardy albo wysuszony. Wystarczy tylko, że został wcześniej zamrożony. więcej więcej

Aby sprawdzić, czy tuszka jest ugotowana

dodany przez: patryshia próbę miękkości należy przeprowadzić na udzie. Próbę wykonuje się przez naciśnięcie mięśnia uda - jeżeli wyczuwalna jest kość, mięso jest miękkie. więcej więcej

Upadający biszkopt

dodany przez: oOpauline3kaOo Jeśli chcesz aby twój biszkopt nie upadł po pieczeniu mam sposób...:) więcej więcej

Rosół ze starej kury

dodany przez: major161 Rosół sporządzony ze starej kury więcej więcej

Żurawina w kuchni

dodany przez: patryshia Małe okrągłe owoce w kolorze ciemno czerwonym. Często z wiśniowym rumieńcem. Kiedy je weźmiesz do ust i rozgryziesz, poczujesz cierpki smak. Nie wszyscy to lubią. Dlatego mamy proste przepisy na oswojenie żurawiny. więcej więcej

Zwiędłe ziemniaki

dodany przez: ds Prosty sposób na zwiędłe ziemniaki więcej więcej

Łuska ryby

dodany przez: major161 Łuska ryby więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher