Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Żółty ser

dodany przez: trini6 SER ŻÓŁTY gdy stwardnieje, trzeba zawinąć w wilgotną natartą solą szmatkę i odstawić na noc. Stary stwardniały ser będzie miękki jeśli włożymy go na kilka godzin do mleka. więcej więcej

Pękający makowiec

dodany przez: karoolla1987 Makowiec z ciasta drożdżowego lubi podczas pieczenia pękać, moim zdaniem w niczym to nie przeszkadza a nawet jest lepszy od takiego, który nie pęknie. Jeszcze nie jadłam dobrego i nie pękniętego. Jeśli jednak chcesz aby był piękny to pamiętaj o kilku zasadach. Wszystkie produkty do ciasta muszą mieć jednakową temperaturę, mąka powinna być... więcej więcej

Koszyk z melona

dodany przez: Anonim :) więcej więcej

Coś o napojach

dodany przez: kolokwi Skupiłem się głównie na napojach zimnych podawanych letnią porą. więcej więcej

Zamrażamy zioła

dodany przez: ds Świeże zioła (gałązki lub liście) układamy ... więcej więcej

Jak zrobić dobrego kus-kusa?

dodany przez: Mike_THE_GR8 Prosty dodatek - kilka wariantów wykonania. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher