Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Jak wykorzystać przejrzałe pomidory

dodany przez: patryshia Miękkie, przejrzałe pomidory, które trudno pokroić, można sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki. Następnie zmiksować i porcjami zamrozić. Dzięki temu zimą zyskujemy wspaniały, zdrowy półprodukt do sosów, zup i innych potraw przygotowywanych z pomidorami. więcej więcej

Właściwości cebuli a bóle głowy

dodany przez: DraQun cebula pomaga na ból głowy więcej więcej

Kolorowa bita śmietana

dodany przez: Marzena Bitą smietane mozna pokolorowac,jesli dodasz do niej troche kakao w proszku . więcej więcej

Blaty biszkoptowe

dodany przez: julias Blaty biszkoptowe spod ciasta z owocami nie namiekną więcej więcej

Krojenie wątróbki

dodany przez: Marzena łatwiej pokroisz posypując ją mąką więcej więcej

Warzywa z działki

dodany przez: ds Warzywa z własnej działki należy... więcej więcej

Koszyk z ogórka

dodany przez: Anonim :) więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher