Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kapusta

dodany przez: aleksa6 Aby kapusta była smaczna i delikatna w smaku,kupując ją,należy wybierać jak najmniejsze główki-są smaczniejsze. więcej więcej

Przekrojona cytryna nie musi wysychać !!

dodany przez: kolokwi Wystarczy kilka kropel octu szklanka i spodek :) więcej więcej

Zamrażamy zioła

dodany przez: ds Świeże zioła (gałązki lub liście) układamy ... więcej więcej

Przesolone ziemniaki

dodany przez: aleksa6 ubij z mlekiem i ubitym jajkiem. więcej więcej

Sposób na scukrzony miód

dodany przez: Marzena Bywa,że miód w słoiku się scukrzy. więcej więcej

Jak wykorzystać przejrzałe pomidory

dodany przez: patryshia Miękkie, przejrzałe pomidory, które trudno pokroić, można sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki. Następnie zmiksować i porcjami zamrozić. Dzięki temu zimą zyskujemy wspaniały, zdrowy półprodukt do sosów, zup i innych potraw przygotowywanych z pomidorami. więcej więcej

Obieranie orzechów laskowych

dodany przez: Marzena łatwo zejdzie skórka więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher