Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Ciasto

dodany przez: ewa1257 Wyschnięe ciasto więcej więcej

Ciasto

dodany przez: kotto Aby ciasto miało lepszy smak posmarowaną blachę posyp kokosem. więcej więcej

Ciasto

dodany przez: paula26013 rozwałkować cienko szczególnie gdy się lepi, położyć pod spód pergamin. ochrona przed przypaleniem pod formą rozsypać w piekarniku trochę soli. gdy nie chce odejść od formy można położyć formę na mokrej ścierce. gdy wyrosło a nie można jeszcze piec należy go przykryć zwilżonym pergaminem. więcej więcej

Ciasto

dodany przez: kotto Aby proszek do pieczenie nie był wyczuwalny w cieście rozpuść go w małej ilości wody. więcej więcej

Ciasto

dodany przez: trini6 Jeżeli podczas pieczenia wierzch ciasta zaczyna się zbyt mocno rumienić, przykryj ciasto folią aluminiową lub papierem pergaminowym i piecz zgodnie z przepisem. więcej więcej

Ciasto

dodany przez: ewa1257 Proszek do pieczenia więcej więcej

Ciasto drozdzowe

dodany przez: Marzena sposob pieczenia więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher