Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Upadający biszkopt

dodany przez: oOpauline3kaOo Jeśli chcesz aby twój biszkopt nie upadł po pieczeniu mam sposób...:) więcej więcej

ugotowane czy sórowe

dodany przez: cohenna jajko które jest ugorowane więcej więcej

Udane pierożki

dodany przez: trini6 sekret udanego ciasta na pierożki to połączenie mąki z ciepłą wodą. Będzie miekkie, delikatne i łatwe do klejenia. Lepiej też nie dodawać do niego białek, tylko żółtka. więcej więcej

ucieranie sera

dodany przez: karoolla1987 ucieranie sera więcej więcej

Ucieranie masła

dodany przez: Marzena potrzebna mąka więcej więcej

uciekające mleko

dodany przez: cohenna mleko nie wykipi jeśli więcej więcej

uciekające mleko

dodany przez: cohenna mleko nie wykipi więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher