|
||||
Przypalone mleko 1dodany przez: aleksa6 Aby uniknąć przypalania się mleka, rondel czy garnek, w którym mamy je podgrzewać, przepłukujemy chwilę wcześniej zimną wodą. więcej![]() Czyszczenia czajnika 2dodany przez: aleksa6 Aby zapobiec ponownemu narastaniu kamienia, wkładamy do czajnika muszlę ostrygi. więcej![]() Pękające jaja w czasie gotowaniadodany przez: patryshia warto je gotować wyjmując je wcześniej z lodówki, nie gotować zimnych jaj, ponadto można dodać do wody trochę octu więcej![]() Nieprzyjemny zapach podczas gotowania brokułówdodany przez: patryshia można go złagodzić wrzucając do wody kawałek chleba więcej![]() Gotowanie rybydodany przez: Ania K. Ryba, szczególnie mrożona, będzie miała delikatny smak...... więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|