Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

wykańczanie potraw

dodany przez: aleksa6 Do wykończenia potrawy dodaje się zawsze masło, które podnosi smak i aromat potrawy. więcej więcej

Aby mleko się nie przypaliło

dodany przez: Ania K. Aby mleko się nie przypaliło więcej więcej

Dopiecz drób!!!

dodany przez: major161 Dopiecz drób!!! Pamiętaj, aby drób, był zawsze całkowicie dopieczony więcej więcej

Smażenie

dodany przez: major161 Smażenie więcej więcej

Mięso z gęsi

dodany przez: major161 ... więcej więcej

Aromatyczny mak

dodany przez: Marzena uprazenie na patelni więcej więcej

Aby mleko nie wykipiało

dodany przez: Marzena wystrczy masło więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher