Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Bigos

dodany przez: paula26013 Bigos należy do tradycyjnych specjałów kuchni staropolskiej. Ma wiele wariantów, w każdej kuchni przyrządza się go nieco inaczej. Jest więc bigos myśliwski, litewski, hultajski i domowy. Najlepszy bigos powstaje z kapusty mieszanej. Jeżeli szykujemy bigos wyłącznie z kapusty słodkiej, dodajmy kwaśne jabłka. Na półtora kilograma kapusty bierzemy... więcej więcej

Aby mleko się nie przypaliło

dodany przez: Ania K. Aby mleko się nie przypaliło więcej więcej

Soczysty pieczony kurczak

dodany przez: Marzena Kurczak chrupiący z apetyczną skórką. więcej więcej

Aby mleko nie wykipiało

dodany przez: Marzena wystrczy masło więcej więcej

Awokado

dodany przez: trini6 Dojrzałość awokado sprawdzisz, naciskając owoc: dojrzały ugnie się pod palcem. więcej więcej

Czyszczenie baterii

dodany przez: paula26013 Z baterii nad zlewozmywakiem skutecznie usuniesz osad z wody, pocierając ją szmatką nasączoną sokiem z cytryny więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher