|
||||
kruchosc miesa.dodany przez: major161 Aby uzyskać kruchość, soczystość i właściwy aromat mięsa więcejMakowiec - aby się nie rozwarstwiałdodany przez: patryshia Moja mama najpierw smaruje ciasto ubitym bialkiem z cukrem, a dopiero na tym rozprowadza mak. Jakos sie nie oddziela. więcejZapach ryby na naczyniachdodany przez: paula26013 Woń ryby zniknie z naczyń w których były przyrządzane po przetarciu ich skórką cytryny. więcejBakalie w cieściedodany przez: kotto Aby bakalie nie opadały na dno ciasta obtocz je w mące. więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|