Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Zapach ryby na naczyniach

dodany przez: paula26013 Woń ryby zniknie z naczyń w których były przyrządzane po przetarciu ich skórką cytryny. więcej więcej

wykańczanie potraw

dodany przez: aleksa6 Do wykończenia potrawy dodaje się zawsze masło, które podnosi smak i aromat potrawy. więcej więcej

ciasto....

dodany przez: Evika podawać do herbaty lub kawy. więcej więcej

Zdejmowanie skórki z papryki

dodany przez: aleksa6 Aby zdjąć skórkę z papryki, należy opiec ją w gorącym piekarniku, aż skórka się zmarszczy. Gdy wystygnie, łatwo ściągnąć ją nożem. więcej więcej

Filety drobiowe

dodany przez: julias Delikatne mięso z piersi kurczaka łatwiej rozbijemy więcej więcej

Apetyczne babki

dodany przez: Marzena cukier więcej więcej

Swieży kokos

dodany przez: Marzena Zwracaj uwage przy kupnie kokosu. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher