Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Szafran

dodany przez: gosik1212 Szafran barwi potrawy na żółto. Zbyt duża ilość szafranu sprawia, że potrawa staje się gorzka. Szafran najczęściej stosuje się do ryżu, ciast i zup. Dobrze komponuje się z bazylią i oregano. więcej więcej

Papryka

dodany przez: gosik1212 paprka i ludzie więcej więcej

Swieży kokos

dodany przez: Marzena Zwracaj uwage przy kupnie kokosu. więcej więcej

Napoczęty chleb

dodany przez: major161 Napoczęty chleb więcej więcej

Ziemniaki

dodany przez: Ania K. Aby poprawić smak starych ziemniaków, należy...... więcej więcej

Ziarna jałowca

dodany przez: aleksa6 Ziarna jałowca należy dodawać do dziczyzny z dużym umiarem, gdyż mogą zdominować jej smak i zepsuć całą potrawę. Dotyczy to także innych przypraw. więcej więcej

Zielone pomidory

dodany przez: Marzena szybko dojrzeją więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher